tisdag 17 november 2009

Ännu en dag...

Dagarna går så fort, de bara springer förbi, det är i dag bara 36 dagar kvar till jul. Visserligen gör ju det ingenting tycker jag, men jag är ju då jultokig.
Men dagarna har som sagt gått väldigt fort, och det har varit lite jobbigt. Det är både upp o ner, kanske mest ner just nu.... Men jag gör mitt bästa. Kan inget annat göra. Det är nog därför det inte bloggas varje dag, har knappt suttit vid datorn på den sista tiden. Men imorgon är tjejerna hemma med mig så jag tänkte faktiskt ta mig ut i skogen. Barnen tycker det är skoj och så får vi frisk luft, alltid nyttigt. Jag ska även plocka lite mossa, har börjat lite smått med mina olika "pynt" till jul. Men inte tomtar!! Jag ska ge mig på att göra en kub av mossa och sen linda lite silvertråd runt, ja svårt att beskriva men jag tror det kan bli bra:-)
Jag vill ha ett gammalt dokument typ det här, men svårt att få tag på...visst finns det att köpa men 600:-, nej det betalar jag inte. Jag vill ha det på väggen i vardagsrummet, skulle passa ypperligt där:-)
Var till Ullared förra veckan, hur kul som helst. Och tur var att vi gjorde alla våra köp första dagen, för andra dagen då vi kom dit för att byta lite kläder var kön låååång. Jag tror de som köade stod säkert ett par timmar i kö, helt galet!!! Hade aldrig stått så länge!!
Vi fick ialla fall tag på nästan allt vi ville ha, lite kvar att handla bara. Jag är ute efter ett par julgardiner i vitt eller grått utan tomtar!! kanske hjärtan på. Det fanns inte där nere och jag har inte hittat några här hemma, någon som har nåt förslag var jag kan hitta dom???
Nej nu ska jag ta o krypa ner och krama kudden, sov så gott!!
Kram Anna

1 kommentar: