söndag 28 februari 2010

Att ta kontroll


Att komma till en punkt i livet som betyder stor förbättring för inte bara mig själv utan för hela min familj är en känsla så skön att den är svår att beskriva i ord.

Mitt liv har varit i en väldigt turbulent period, jag har kastats mellan olika känslor som väcker mycket inom mig.Men att slutligen komma till en punkt som betyder att ta över kontrollen igen.


Med andra ord har jag beslutat att sluta äta mediciner, och jag har faktiskt inte mått så här bra på länge. Och att detta bara är början och det kan bara bli bättre känns så underbart.

Att jag har tagit detta beslut är att jag under en längre tid har besvärats av en massa hemska biverkningar som har varit allt från yrsel till hemska hallucinationer. När jag stod en dag framför en man som bara fanns i mitt huvud och han var allt ifrån en vacker syn, helt demolerad var han, usch bilden finns kvar än... då började jag fundera vad är detta, jag kan inte ha det så här. Byte till en annan medicin, med andra biverkningar fick mig att ta beslutet, nu ska ja banne mig ta tillbaka kontrollen över min kropp!!



Jag tycker inte att det är något fel med att äta medicin mot olika psykiska besvär och de hjälper självklart, men för min del har det mest stjälpt mig den senaste tiden. I början av min depression var den till stor nytta, utan den hade jag inte kunnat klara mig som jag gjort.

Sen säger jag inte att jag är helt återställd för det är jag verkligen inte men jag vill nu prova på andra sätt att bli frisk.

Min sjukgymnast berättade för mig att hon kunde sätta akupunktur mot depression, det hade jag inte någon som helst aning om. Det ska bli spännande att testa.
Stora kramar
Anna

1 kommentar:

  1. Låter jätte bra Anna panna :) ta kontrollen o håll fast vid den :)
    pussa flickorna från mig <3
    kramiz Grete

    SvaraRadera