fredag 11 december 2009

Torsdag och luciafirande

Igår torsdag var tjejerna till frissan, Emma satt blixtstilla i en hel halvtimme! helt otroligt, hon som aldrig kan va stilla annars. Hon kanske var vettskrämd:-) nej det tror jag inte utan hon skulle ju få bli lika fin som storasyster och hon gör ju som Matilda jämt.
Efteråt gick vi till biblioteket där Matilda mötte upp sina dagiskompisar, de skulle lussa för pensionärerna. Och de var så duktiga. Sen fikade dom , och då gick jag, Tobbe o Emma och fikade i bibliotekets café.
Imorgon lördag har vi bjudit hem några vänner på glögg, ska bli kul. Jag har inte gjort något socialt på så länge. Det är en väldigt stor nackdel med depression, att man förlorar så mycket... Men jag tror att det kommer att lösa sig så småningom.
Jag har beställt på bolaget, roséglögg, det ska bli spännande att prova. Läste någonstans att den skulle vara god, vi får helt enkelt testa och utvärdera:-)



Hoho, på julafton ska vi ha en liten julklappslek, där alla köper en varsin klapp för max 100kr sen ska vi ha nån sorts tävling om det, vi har ännu inte bestämt reglerna;-) Men våra paket är i alla fall inslagna och klara, ska bli spännande och se vem som får vad.




Ja vad kan det vara i dom??
Hoppas ni alla får en härlig luciahelg!
Kram Anna




1 kommentar:

  1. Åh så fina små tjejer. Tänk att dom valde färgen rosa i håret:o)
    Kul Anna att du har din blogg. Jag är inne nästan varje dag och kollar vad du har skrivit. Nu vet jag vad som händer där uppe i Oxelösund.
    Kram till er alla!

    SvaraRadera