söndag 20 december 2009

Härliga jultid

Oj vad mycket snö vi har fått, det är ju helt underbart! Nu i helgen har vi varit ute i flera timmar varje dag och åkt pulka, barnen älskar det här. Dom har väl aldrig sett så här mycket snö:-)

Ifredags fick Emma vara hemma från dagis, hon kräktes på natten...sen på dagen hade hon över 39 i feber, min lilla skrutta. Men sen på lördagen var hon som vanligt, lustigt, men skönt både för henne och oss. Matilda och vi har klarat oss så vi vet inte om det var nån magbakterie eller nåt hon stoppat i sig... Matilda gör kullerbyttor i snön...

Det var länge sen jag såg Matilda skratta så här mycket, hon hade ett leende på läpparna hela tiden när vi var ute i pulkabacken på tomten. Vi har ju haft det ganska kämpigt i snart över 2 år, det har varit nåt hela tiden och det är klart det tar ju även på barnen. Så det är kul att man kan göra såna här roliga saker som att åka pulka och bara glömma allt det jobbiga för en liten stund.
Lekstugan i vinterskrud



Och redan på torsdag är det julafton, men vi ligger ganska bra till tycker jag. Vi ska vara här hemma hos oss i år, det är första gången och jag tycker det ska bli så kul! Pappa och Inger kommer först på morgonen och äter frukost med oss och sen har vi lite julklappsutdelning, tror tomten kommer då också... sen ska de åka till ingers dotter i Stockholm.
I år ser jag verkligen fram emot julen, ska bli härligt och jag ska försöka att inte stressa och bara NJUTA!
Ha det gott
Kram Anna


1 kommentar:

  1. ÅÅHH nej er tur mar kräket!!! krya på er OCH GOD JUL KRAM

    SvaraRadera