söndag 18 oktober 2009

Länge sedan....

Oj nu har jag inte skrivit på flera dagar...
Vi har haft flera mysiga dagar nu, i torsdags var Tobbe ledig och vi hade lite familjemys. Vi passade på att vara ute i den härliga vårluften.
Barnen lekte för fullt och plockade massa äpplen. Barnen åker rutchkana
En härlig bild på Matilda

Sen har Matilda äntligen fått rida i ridhuset, hon var på en prova-på-lektion. Hon var så förväntansfull så hon hade så svårt att somna på lördagskvällen, man kan säga att hon var som ett barn innan julafton.Hon skulle få göra ordning hästen innan med allt vad det innebär, och det var ju tur att hon hade pappa med sig för han är ju ganska van vid hästar. Jag hade nog stått där som ett frågetecken även fast jag ridit själv som barn:-)
Sen hade Matilda bjudit in mormor, farmor och farfar på tårta efteråt, fast egentligen var det nog mamma som var lite sugen på tårta....men gott var det:-)

Hästen Filius som Matilda red på


Mycket duktig och stolt tjej!



Nu är den här lektionen slut, hoppas det snart blir en till.
Ja hon var jätteduktig verkligen, hon blir nog en riktig hästtjej kan jag tänka mig.
Nu ska ta och äta lite mat, min underbara man har lagat maten idag, eller det gör han ganska ofta faktiskt, jag har det väldigt bra ska inte alls klaga:-)
Ha det gott!
Kram Anna





1 kommentar:

  1. Men shit va hon är Modig,, Linnea gillar INTE hästar hon vill men vågar inte,, som sin mor,,, :P så ingen häst tjej här inte,, Tror jag nu iaf,, en fika i veckan maby!! KRAM

    http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=stengeltjejen

    SvaraRadera